ویزای مولتی کانادا

ویزای شینگن

در ابتدا قابل ذکر است که داشتن ویزای شینگن شانس شمارو برای گرفتن ویزای کانادا بیشتر میکنه ولی بدون ویزای شینگن هم شما شانس دریافت ویزای کانادا رو دارید.

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

اولین مرحله برای تعیین وقت سفارت برای مصاحبه و بعد از آن درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست  آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.

کشورهای عضو حوزه ی شینگن :اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک  (بجز گرینلند و جزایر فارو) ، استونی ، فنلاند ، فرانسه (بجز بخش‌های تابعه بیرون‌از خاک فرانسه)، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایتالیا ، لتونی ، لیختن اشتان ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند (بغیر از آروبا, کوراسائو, سینت مارتن و جزایر کارائیب هلند) ، نروژ(بجز سوالبارد) ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا (همراه بخش‌های سئوتا و ملیلیه) ، سوئد ، سوئیس

توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.

 

می خواهی  ویزای مولتی کانادا داشته باشی ؟ با ما همراه شو کیلیک کنید 

شناسنامه و کارت ملی
ترجمه‌ی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.(برخی کشورها به ترجمه کارت ملی نیز نیاز دارند)

گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها  ویزای شینگن خورده تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۳٫۵ در ۴٫۵ باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی

مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد

لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
مدارک مالی : پرینت حساب بانکی ، گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت دارا بودن.

اسناد ملکی : به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.
بیمه مسافرتی
برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)
برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.
این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند. اما رزرو شما باید معتبر باشد و رزرو از سایت هایی نظیر بوکینگ اعتبار چندانی ندارد.

برخی سفارت ها هم نظیر اتریش رزرو هتل با مهر خود هتل را قبول می نمایند.
دعوت‌نامه:
اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.
توجه: مدارک ترجمه شده، برای بعضی از سفارت ها و با برخی از مدارک مهم نظیر حضانت بچه یاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

توضیح :

_ برای اخذ ویزای شینگن برای کسانی مثل خانم خانه‎دار یا فرزندان (شامل حال افراد مجرد بدون محدودیت سنی میباشد) که تحت تکفل‎اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.- روی ویزا ذکر می شود

با این ویزا چند بار می‎توانید به محدوده شینگن وارد شوید. کد ۱ (سینگل) یعنی اینکه پس از یک بار ورود و خروجتان از شینگن، ویزای شما بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. به همین ترتیب کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می‎توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز مشخص در ویزای‎تان به شنگن وارد و از آن خارج شوید.

_ اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از همان کشوری باشد که در فرم تقاضای خود اعلام کردیدو بر اساس آن ویزا گرفته‎اید. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.
مثلا اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید، مقامات مرزی در فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. بعد از ورود به محدوده شینگن عملا می‎توانید به همه کشورهای آن مسافرت کنید چرا که کنترل مرزی بین کشورهای شینگن وجود ندارد.
– داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود شما به محدوده نیست.مقررات گفته‎شده چهارچوب کلی است و مقامات مرزی هر کشوری مجازند تا با توجه به وضعیت ویژه هر مسافر به او اجازه ورود بدهند و یا از ورودش به محدوده شینگن جلوگیری کنند.افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.

از چه کشورهایی برای ویزا اقدام کنم بهتر است؟

به طور کلی اگر دعوت نامه معتبر دارید، از همان کشور که دعوت کننده در آن قرار دارد.

اگر دعوت نامه ندارید، از کشورهایی اقدام کنید که توریستی تر هستند، به عنوان مثال کشور آلمان توریستی نیست و احتمال دریافت ویزای شنگن اول از این کشور بدون دعوت نامه بسیار پایین است.

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهیم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی آسمان هفتم دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری میباشد که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد.سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

 

برای مشاوره بیشتر میتوانید با متخصصان ما در واحد ویزای آژانس مسافرتی آسمان هفتم در ارتباط باشید.

۰۹۱۳۳۰۸۵۰۰۱  _   ۰۹۱۳۰۴۵۲۷۰۰  _  ۰۹۱۳۴۸۹۲۹۰۰  _  ۰۳۱۳۶۷۶۷

 

 

تاریخ نشر : ۱۱-۰۷-۹۷
دستبندی : ویزا
لینک کوتاه : aseman-haftom.com/?p=4811

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *