ویزای مولتی کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا _ دعوتنامه

در ابتدا قابل ذکر است که داشتن دعوتنامه شانس شمارو برای گرفتن ویزای کانادا بیشتر میکنه ولی بدون دعوتنامه هم شما شانس دریافت ویزای کانادا رو دارید.

چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟
برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کننده باید از شهروندان کانادایی و یا از ساکنین دائم کانادا باشد (یعنی کارت اقامت دائم (PR)  داشته باشد).

چگونه برای جهت اخذ ویزای کانادا دعوتنامه بنویسیم؟

فردی که برای شما دعوتنامه می فرستد باید اطلاعات زیر را در مورد شما در این دعوت نامه ذکر کند:

اطلاعات کامل در مورد شما از جمله :

نام کامل شما (نام و نام خانوادگی)
تاریخ تولد شما
آدرس فعلی و شماره تلفن در دسترس شما
رابطه شما با فردی که از شما دعوت می کند (به عنوان  مثال: دوست، برادر، خواهر، پسر عمو و …..)
هدف شما برای سفر به کانادا (مانند: گردش، دیدار اقوام و …..)
مدت زمانی که می خواهید در کانادا بمانید
محل اقامت شما در کانادا (مانند هتل و …..)
جزئیات محل اقامت و هزینه های سفر

چه زمانی قصد ترک این کشور را دارید ( تاریخ خروج شما از کانادا)
فردی که برای شما دعوت نامه کانادا می فرستد (شخص دعوت کننده) باید اطلاعات زیر را درمورد خود در دعوتنامه ذکر کند:

اطلاعات کامل در مورد خود از جمله :

نام کامل
تارخ تولد
آدرس دائمی و یک شماره تلفن در دسترس در کانادا
عنوان شغلی خود در کانادا
وضعیت فرد در کانادا ( یعنی شهروند کاناداست یا ساکن دائم کاناداست)
اثبات وضعیت شهروند بودن یا ساکن دائم بودن فرد در کانادا

به عنوان مثال:

برای کسانی که از شهروندان کانادا هستند ارائه مدارک زیر برای دعوتنامه ضروری است :

اگر فرد در کانادا متولد شده باشد : گواهی تولد فرد در کانادا یا گواهی شهروندی کانادا

اگر فرد تابع کشور کانادا به عنوان یک شهروند کانادایی باشد : گواهی شهروندی کانادا

برای ساکنان دائمی کانادا ارائه مدارک زیر ضروری است :

کسانی که کارت PR دارند: ارائه کپی کارت اقامت و اطلاعات خانوادگی شامل نام و تاریخ تولد همسر و فرزندان و همچنین تعداد کل کسانی که در خانه شخص دعوت کننده زندگی می کنند (این مورد به ویژه برای ویزای مولتی پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ اجباری است)

اگر شخص دعوت کننده برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود قصد دارد دعوتنامه ارسال کند باید یک تعهد کتبی و امضا شده به منظور تایید حمایت مالی فرد از والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود در تمام مدتی که در کانادا اقامت دارند و مدرکی که ثابت کند درآمد شخص برای افراد تحت حمایت ذکر شده (والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ) به میزان کافی یا حتی بالاتر می باشد، ارائه دهد.

آیا دعوتنامه کانادا من نیاز به محضری کردن دارد؟

ترجیحا دعوتنامه پس از تنظیم به مهر و امضای دفتر ثبت Notary public برسد.

فردی که شما را به کانادا دعوت می کند باید نامه را امضاء کند تا رسمی تر شود. پس از امضای آن، باید آن را اسکن نموده و برای شما ایمیل کند. شما نیز باید نامه امضاء کرده و آن را اسکن کنید. سپس می توانید همراه با دعوت نامه ی خود فرم درخواست ویزا را نیز ارسال کن.

 

دریافت ویزای کانادا با دعوتنامه می تواند باعث بالا رفتن شانس شما برای اخذ ویزای کانادا شود.بشرطی این دعوتنامه صادقانه و با اصول صحیح نگارشی و با توجه به اطلاعات مورد نیاز افسر مهاجرت نوشته شود. برخی از موارد ذکر شده در دعوتنامه می تواند تاثیر بیشتر در افزایش احتمال اخذ ویزای کانادا داشته باشد و افسر مهاجرت بیشتر مجاب نماید.بنابراین  لازم است در این مورد از نظرات کارشناسان آسمان هفتم استفاده نمایید.

 نمونه دعوتنامه برای درخواست ویزای کانادا آورده شده است تا با محتوای دعوتنامه های معتبر بیشتر آشنا شوید

برای مشاوره بیشتر میتوانید با متخصصان ما در واحد ویزای آژانس مسافرتی آسمان هفتم در ارتباط باشید.

۰۹۱۳۳۰۸۵۰۰۱  _   ۰۹۱۳۰۴۵۲۷۰۰  _  ۰۹۱۳۴۸۹۲۹۰۰  _  ۰۳۱۳۶۷۶۷

تاریخ نشر : ۱۱-۰۷-۹۷
دستبندی : ویزا
لینک کوتاه : aseman-haftom.com/?p=4818

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *